maandag 13 januari 2014

Een nieuwe ontmoeting


Maandagochtend 8.00 uur, de telefoon gaat... Het is Hup, of ze vandaag weer langs mogen komen bij Romy. Daar hoeven we niet lang over na te denken, natuurlijk zijn de clowns welkom!!! We waarderen het zo ontzettend dat dit mogelijk is. Romy's wereldje is maar klein en wat is het dan een feest als de week op deze manier begint!

Deze keer is Hup niet samen met Noena, maar met een clown die nog niet eerder bij ons is geweest. Hij heet Moes. Wat een leuk duo! Meestal zijn we beneden als de clowns komen, maar vandaag was Romy in haar snoezelhuisje. Het sfeertje was erg leuk en de clowns zijn gezellig bij haar gekropen. Romy genoot er zo zichtbaar van! Ze maakte veel geluidjes en het leek wel alsof ze mee probeerde te zingen :-). Bij ieder bezoek lijkt Romy meer los te komen, de clowns te herkennen en ze gaat op in het spel.

Na afloop is het altijd zo leuk om van de clowns te horen hoe zij het ervaren hebben, wat ze aan Romy zagen en hoe de interactie was. En als er dan gezegd wordt dat door dit bezoek ook hun dag niet meer stuk kan, dan kan je toch niet anders dan heeeeel erg dankbaar en blij zijn. Het zijn stuk voor stuk prachtige mensen... Lieve clowns, bedankt weer voor deze mooie herinnering!Geen opmerkingen:

Een reactie posten