zaterdag 25 december 2010

Fijne feestdagen voor iedereen!

    

Hoe stiller het op de weblog is... hoe drukker het thuis is :-) Gelukkig gaat het met Romy wel redelijk goed, dus iedereen die zich zorgen begon te maken, dat is gelukkig niet nodig! Ik zal in januari de weblog weer helemaal bijwerken.


Het is gewoon een hele drukke decembermaand en we zijn dolblij dat Romy nu niet in het ziekenhuis ligt!!! Vorig jaar was ze vlak voor de kerst (19 december t/m 15 januari) opgenomen i.v.m. de enorme hoeveelheid epileptische aanvallen per dag. Nu is ze lekker thuis, en genieten we zo veel mogelijk van alle momenten samen.


Als het niet té koud is buiten kunnen we zelfs even genieten van die prachtige witte wereld, die we vorig jaar alleen maar vanuit het ziekenhuisraam hebben kunnen bewonderen.


We hebben net met z'n 3-tjes uitgebreid ontbeten en nu kijk ik naar buiten en zie ik op deze eerste kerstdag een dik pak sneeuw en een strak blauwe lucht... We zijn ons er zo van bewust dat het nu al veel beter gaat met Romy, maar we hopen dat 2011 nog veel meer goeds brengt. als ze lekkerder in haar vel zit, kan ze veel meer genieten van alles, en dat gunnen we haar zo, het kind zijn, het spelen en lachen... een zonniger jaar, en dat wensen we natuurlijk iedereen!