vrijdag 25 februari 2011

Snoezelbus - uurtje - nummer - 2 !

 
13 februari mocht Romy weer genieten van een heerlijk uurtje in de snoezelbus. Een paar maanden geleden hebben een heleboel lieve vrienden, familie, buren, collega's enz. dit voor het eerst voor Romy mogelijk gemaakt en nu was het de 2e keer dat deze prachtige bus voor kwam rijden. Ze vond het weer geweldig, en we hebben meteen een volgende datum geprikt: 17 april.

Allemaal weer heel erg bedankt voor dit snoezeluurtje!!!

 
 


Wendy en Lisa waren er om Romy te kunnen zien genieten, en na afloop hebben de meiden nog heerlijk samen 'gespeeld'. Het komt maar zo weinig voor dat er tijd voor is, en Romy toont vaak geen interesse, maar ze zat lekker in haar vel en volgde Lisa voortdurend  met haar ogen.

Romy heeft van donderdag t/m dinsdag heel goed in haar vel gezeten. Weinig aanvallen, heel alert, vrolijk en actief. Ze was veel aan het stampen met haar voeten, had echt weer interesse in speelgoed en (buur-)kinderen. Helaas was het woensdag over. Ze werd snotterend wakker, en met een beetje een dik, rood, tranend oog. de aanvallen worden weer erger, en ze is moe en hangerig... Jammer, maar we duimen voor weer zo'n goeie periode straks als de verkoudheid weer voorbij is!