zondag 2 oktober 2011

ff weg

    
Een weekendje weg met m'n moeder en met m'n zus... het stond al maanden op de planning, maar het was even spannend hoe het met Romy zou gaan zo kort na de PEG plaatsing. Een paar dagen van tevoren zag het er positief uit, Romy leek in orde, dus een leuk plekje gezocht en een huisje gereserveerd.Donderdag belde Gaby, wegens vervelende omstandigheden kon ze helaas niet mee dit weekend. Jammer, maar absoluut logisch. Besloten toch te gaan met m'n moeder, en dan doen we het een keer opnieuw met z'n drietjes. Maar, vrijdagochtend gooide Romy roet in het eten, koorts... en sinds 2 dagen slaapt ze slecht vanwege pijn in haar buik. Zou het dan toch gaan ontsteken?!? Om met een goed gevoel weg te kunnen gaan, meteen een afspraak gemaakt voor dezelfde middag nog in het JKZ. Gelukkig kon dat! De arts zag niets bijzonders aan de wond, en dacht dat het dan toch waarschijnlijk een virusje zou zijn, en geen ontsteking. Romy is helemaal niet ziek verder, dus een virus is onwaarschijnlijk, maar ik weet het anders ook niet. Een paar uur later dan de planning vertrekken we dan toch richting Voorthuizen, we hebben er zin in!!

Uiteraard bellen we veel met het thuisfront, en het gekke is, Romy heeft steeds in de ochtend koorts (38,6) en in de middag en avond is het weg. Meestal is het andersom! Ze is 's-morgens ook erg moe en hangerig, maar zodra de koorts verdwijnt, is ze weer redelijk fit en enthousiast. Onbegrijpelijk, en het is nu al de derde dag... Morgen maar weer even in de telefoon klimmen.

We hebben ons ondanks alles toch prima vermaakt hoor! We vertoefden op dezelfde camping als in juni, alleen nu natuurlijk niet in een aangepast huisje... Het is een prachtige camping, en terwijl alle faciliteiten aanwezig zijn, is het er toch heerlijk rustig. En het centrum van Voorthuizen is super gezellig met veel terrasjes en leuke winkeltjes. Het was een kort weekend, maar we hebben toch veel kunnen doen, en ook nog een beetje uitgerust :-). We hebben heerlijk gegeten, en gefietst in de prachtige omgeving. Hier en daar een terrasje opgezocht, en lekker lui bij het huisje in de tuin gezeten, met alle prachtige bloemen waar veel vlinders op af komen, en het vogelhuis dat druk bezocht werd. Absoluut voor herhaling vatbaar! We boeken dan gewoon weer hetzelfde huisje, en graag ook hetzelfde weer!! Eenmaal thuis vanmiddag, nog net in het zonnetje afgesloten met een gezellige BBQ, wat wil een mens nog meer!