zaterdag 2 juni 2012

Jawel, thuis!!


Na gelukkig een rustige nacht (Romy heeft niet meer gespuugd!) zijn we weer thuis. We hopen zo dat de methylprednisolon kuur Romy goed doet, en dat de epilepsie de komende week gaat afnemen. Dan weten we of het de moeite waard is geweest, en of het misschien nog een paar keer herhaald kan worden (het is geen blijvende oplossing). Voorlopig reageerde Romy héél enthousiast toen we thuis kwamen! Een reactie die ze lang niet heeft laten zien. We blijven hopen!!

2 opmerkingen:

 1. Hey, wat leuk, je kan meteen een berichtje plaatsen onder jouw bericht.
  Wat een hoopvol blogje meteen dan ook. Mét praatjes van Romy bij het thuiskomen. Op naar de stijgende lijn. Op naar een heleboel praatjes, lachjes, huiltjes én grommes. Want eh,... dat is natuurlijk ook meer dan welkom. Hoe meer Romy hoe beter.
  Hoop dat de epilepsie al een tikkie is teruggenomen afgelopen weekend. Maar dat zou wel erg snel gaan. Romy kennende doet het op haar gemakje, of eigenlijk, op momenten dat je het niet meer verwacht. Dusse,... duimpjes draaien hier nog steeds ☺
  X C.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanx C!

   Nog geen afname van de epilepsie, maar wel gister ook weer praatjes, en inderdaad ook protest af en toe :-) Zeker net zo welkom!!

   Ik hou je op de hoogte.

   X

   Verwijderen