woensdag 17 november 2010

Mag het een onsje minder zijn??

Nee! Dachten we in de loop van vorige week nog dat Romy weer een beetje aan het opkrabbelen was... Vanaf vrijdag was het weer raak. Weer spugen, vreselijk moe en heftige epilepsie. Nu eet ze weer hele kleine beetjes zelf, en voor het grootste deel geven we haar sondevoeding. Gelukkig houdt ze het nu binnen, het had echt niet langer moeten duren!

Wel tegenstrijdig hoor, ik ben voor mezelf caloriën aan het tellen om een beetje af te kunnen vallen, en voor Romy moeten we nu ook caloriën tellen, maar dan om aan te komen. Ook dat is oneerlijk verdeeld...

Maar goed, ondertussen gaat alles gewoon door natuurlijk, en gelukkig hebben we geen afspraken af hoeven zeggen, behalve dan het KDC. Ze was te moe en te slapjes deze week, en bovendien zou ze misschien ook andere kinderen kunnen besmetten, als het iets van een virus is.

Schoenen
Vorige week waren de nieuwe schoenen klaar, en wat zijn ze gaaf!! Ik ben zo blij dat er tegenwoordig ook leuke orthopaedische schoenen zijn... Hippe kleurtjes, bling bling en stoere zolen, het is er allemaal. Op zoek naar (semi) orthopedische schoenen? Kijk dan ook eens op http://www.nimcolab.com/. Er is zelfs een mogelijkheid om je eigen schoenen te ontwerpen.

En Romy, Romy vindt het geweldig als je tegen haar zegt dat ze er mooi uit ziet, dan gaat ze glimmen :-)

Nachtspalk
Vorige week ook een tussenpas van de nachtspalk. Hij zat netjes, een paar kleine aanpassingen nog en afwerken. Morgen hebben we weer een afspraak in het revalidatiecentrum in Delft voor de (als het goed is) laatste pas, en krijgen we 'm mee naar huis. Ben heel benieuwd of Romy het kan accepteren, en of ze er mee kan slapen.

Daarna moeten we snel door naar het KDC, want de nieuwe looptrainer wordt op zicht bezorgd, spannend!! Ik hoop daar binnenkort een heel positief berichtje over te kunnen plaatsen...

Voorlopig zijn we blij dat ze weer een beetje opknapt nu, en we hopen het vast te kunnen houden deze keer!