dinsdag 19 oktober 2010

Babyfoto's toegevoegd, een bijzonder verhaal...

 
Een paar weken geleden heb ik het fotoalbum aangepast, en veel recente foto's toegevoegd. Van de eerste jaren van Romy d'r leventje zijn de foto's nog analoog, en ik wilde nu ook een begin gaan maken met het scannen van de leukste plaatjes van die tijd, die mogen niet ontbreken...

Maar toen kreeg ik een telefoontje van Wendy, ze had een verrassing: haar vader wilde graag iets voor ons betekenen, en samen hadden ze iets bedacht: het inscannen van de negatieven van ons analoge tijdperk. Een tijdje geleden hadden ze Paul stiekem ingeschakeld en alle negatieven verzameld (en dat waren er veel!!) en nu is er al een heel groot deel klaar! Wow, dat is nog eens een verrassing!

Met heel veel plezier hebben Paul en ik de babyfoto's van Romy op de pc terug gekeken. We hadden al heel lang geen fotoalbum meer opengeslagen, wat was dat mooi om weer terug te zien! En wat gaaf dat we dat nu allemaal digitaal hebben!!! Ik ben een selectie aan het maken en zal het album snel nog verder vullen.

We willen Joop, de vader van Wendy heel erg bedanken voor alle tijd en moeite die hij hier in gestoken heeft. Het heeft ons echt geraakt dat iemand die toch wat verder van ons af staat, zo ontzettend betrokken kan zijn, en zo met ons mee leeft. En dan ook nog daadwerkelijk iets willen en kunnen betekenen, echt geweldig! Dus bij deze:

Lieve Joop, heel hartelijk bedankt voor het digitaliseren van de foto's van de eerste belevenissen van / met Romy. We zijn er zo blij mee!Als iemand dit nu leest die zelf ook graag negatieven wil laten scannen, of bijvoorbeeld een oude film over wil laten zetten op dvd of Blu-Ray, kijk dan eens op de website van Videoscan Rijswijk.

 

En wil je nog meer foto's zien van onze prinses, kijk dan verder in Het Fotoalbum.