zondag 31 oktober 2010

Uit de oude doos...


We hebben ondanks alles een aardig weekend achter de rug.
Het paardrijden ging alleen niet zo heel goed. Romy mocht zaterdag op Zorca rijden, maar Zorca was veel hoger en breder dan Nick. Na een paar minuten wilde ze niet verder meer en gaf gelukkig goed aan dat het niet fijn was zo. Volgende keer halen we Nick weer van stal :-)

Na het paardrijden naar opa en oma, het was weer logeerweekend! Om een beetje aan te sterken hadden ze taart gehaald. Romy heeft bijna een hele punt opgegeten... Zaterdag was ze redelijk vrolijk en actief, maar de nacht was vol onrust en aanvalletjes, dus zondag ging het een stuk minder goed, jammer. Ze ligt nu heerlijk te slapen, we hopen dat ze een goede nacht maakt en morgen weer uitgerust naar ‘school’ kan.

Paul en ik hebben even bij kunnen tanken. We hebben met Dennis en Wendy heerlijk Tapas gegeten in zoetermeer, daarna RED met Bruce Willis gezien in de bios, en thuis nog even gezellig een spelletje gedaan. Vanmorgen uitgeslapen en dan kregen we ook nog eens zomaar een uurtje kado :-) Ik ben weer eens in de oude foto albums gedoken en dan kom je weer leuke plaatjes tegen..