maandag 28 juni 2010

Gezellig lang lang weekend

Het weekend begon vrijdag goed (Ja, voor Romy en mij begint dat op vrijdag al :-). We hadden eerst fysiotherapie en dat ging heel goed. De hangmat is een prima hulpmiddel, waar je ook nog af en toe lekker even in kan chillen tussen de bedrijven door...

's Middags was er zomerfeest op 't Zonnehof. Oma Joke ging gezellig mee. We kwamen tijd te kort voor alle leuke activiteiten. Er was een ruimte ingericht als grote snoezelkamer waar van alles te beleven was op het gebied van horen, zien, ruiken en voelen. Buiten stond een grote bellenblaas machine, kon je je laten schminken, er was een ballonnen clown, een Djembé sessie en nog veel meer. In de schaduw van de bomen was het goed uit te houden! Om de middag af te sluiten hebben we samen met Eva en Vincent een ritje door Wateringen gemaakt met een huifkar. Heerlijk, dat windje zo onderweg, maar het paardje had het wel erg warm en was blij dat het het laatste ritje was voor die dag.




Uit de huifkar, hup in de auto, want Lisa kwam logeren!! De opa van Lisa bracht haar, samen met Megan, dus dat was al erg gezellig. Toen papa thuis was zijn we naar de speeltuin gegaan, het was lekker rustig en de meiden hebben zich prima vermaakt! Wat is het toch genieten met zulk weer!





Zaterdagmiddag mocht je bij opa en oma spelen en daar ook blijven slapen, dus ook dat was weer een gezellige dag. Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt en hebben, heel vervelend, de tijd gedood op een terrasje bij een strandtent met een zonnetje, lekkere tapas, wijntjes enz.. ja echt heel naar :-)

Het was alweer lang geleden dat we richting dordrecht waren geweest, dus dat hebben we zondagmiddag gedaan. Gezellig bijgekletst met de Koentjes, in de tuin natuurlijk, want het was wéér mooi weer!

Op maandag gaat Romy altijd naar het KDC, maar deze maandag niet... Er was een uitje waar Romy niet aan mee kon doen. Ze mocht wel aanschuiven bij een andere groep uiteraard, maar ik vond het prettiger om haar dan thuis te houden. Wat een verademing dat dat nu gewoon kan, dat ik me dan niet in allerlei bochten hoef te wringen omdat ik eigenlijk moet werken. Ik krijg het nog moeilijk als ik straks weer aan de bak moet, want dit bevalt heel goed!! We zijn saampjes op 'kraam'visite (had 2 maanden eerder willen gaan eigenlijk) gegaan bij de kleine Fay. Een prachtig lief meisje en zo heerlijk klein nog... Romy wilde maar wat graag aan de voetjes en handjes zitten, en natuurlijk hebben we dat samen ook zeker gedaan. Ook zus Annick viel in de smaak. Zelfs nog even samen in de zandbak gezeten, en we zijn nog even gaan wandelen. Jammer dat voor dit soort gezellige dingen zo lang geen tijd is geweest, maar gelukkig kunnen we daar het komende jaar wél weer makkelijker tijd voor maken. Fijn!