vrijdag 30 juli 2010

Afscheid Villa Kakelbont

Dinsdag t/m vrijdag is Romy nog op de Villa geweest. Dinsdag was Paul ook mee. Romy was erg moe deze week en had meer aanvalletjes die ook steeds iets langer duurden. Jammer, want vorige week ging zo goed! Gelukkig kon ze tussen de middag steeds een uurtje naar bed om te rusten. Er waren ook minder therapiën deze week, een aantal therapeuten hebben nu vakantie, en de 3 weken zijn bijna voorbij. Eind van de week werd duidelijk dat het bij deze 3 weken zou blijven en dat de observatie / behandelperiode dus niet verlengd zou worden... Dinsdag a.s. heb ik een bespreking met alle therapeuten, revalidatiearts en groepsleiding... Ben bang dat het niet heel positief zal zijn, want anders waren de 3 weken vast verlengd om de therapiën door te zetten. We wachten af!

Vandaag was dus het afscheid al. De laatste keer ergotherapie, en op de valreep nog weer een heleboel leuke tips gekregen waar we wat mee kunnen. Ook nu blijkt weer hoe moeilijk ik het vind om iets af te sluiten, om afscheid te nemen van mensen... zelfs na drie weken dus al !!!?!?!?!?!? Maar goed, iedereen is ook zo lief geweest en heeft zo z'n best gedaan om alles er uit te halen... We hebben nog gezellig op de groep gegeten tussen de middag. Er werd een speciaal 'afscheids-lied' gezongen voor Romy en er was een mooie kaart gemaakt met foto's van de afgelopen weken, dat hadden we niet verwacht, wat lief! En natuurlijk hadden wij om te bedanken wat lekkers meegenomen om uit te delen en een gezamenlijk kadootje voor alle kindjes op de groep, dat was een schot in de roos :-)



Met een raar gevoel vertrokken we richting huis, zou Romy beseffen dat dit de laatste keer was? Ik heb het wel steeds verteld natuurlijk, maar wat krijgt ze mee? En is ze dan blij dat het klaar is, of vindt ze het dan jammer dat ze deze kindjes en juffies niet meer ziet????