zondag 11 juli 2010

Grote verrassing !!

Zaterdagochtend kwamen Dennis en Wendy met de kinderen al om 9.00 uur op de koffie.... Dat was wel verdacht :-)
We hadden geen idee waarom, we zouden het wel zien! Het was prachtig weer (zeg maar bloed heet) dus we zijn lekker in de voortuin koffie / thee gaan drinken, dan konden Megan en Lisa op het plein spelen. We zaten net, toen kwam oma met Boy aangelopen, en van de andere kant kwamen opa en oma aan.... Stoelen werden aangesleept, en nog meer koffie en thee gezet. Dennis en Wendy werden een paar keer gebeld, en liepen dan richting auto... Wat waren ze van plan!?!?!?!?

Toen mochten Megan en Lisa een grote kaart aan ons geven, en Wendy vertelde erbij dat ze een heleboel mensen benaderd had: familie, vrienden, collega's bij de ANWB, collega's bij ZF, buren..... Ze had aan iedereen een kleine bijdrage gevraagd om voor Romy de snoezelbus een keer te laten komen. En als we nu richting auto zouden lopen, dan konden we meteen instappen!! Helemaal verbaasd en geraakt door deze aktie liepen we van het plein af en ja hoor, daar stond de snoezelbus! Een loopplank werd neergelegd zodat Romy met wagen en al naar binnen kon worden gereden. Eenmaal binnen keken we onze ogen uit, wat was dat mooi ingericht zeg! Achterin de bus was een heel groot blacklight aquarium gemaakt waarin allerlei felgekleurde vissen 'rond zwommen', zeesterren, plantjes enz. Heel mooi voor Romy om naar te kijken. Er was een muziek-waterbed dat trilt op de maat van de muziek, om de melodieën extra goed te kunnen beleven, en heerlijk op te ontspannen. Romy kreeg een voetmassage, er waren busjes met aroma-therapie (allerlei lekkere geurtjes zoals mandarijn, munt, enz.) Ze mocht een uur lang genieten van al het moois wat er te zien, horen, ruiken en voelen was in de bus, en ze genoot dan ook zichtbaar!

Eenmaal terug op het plein waren buren aangeschoven, Agnes was er met de kinderen, en misschien vergeet ik nog wel iemand, want we zaten nog een beetje in een roes eigenlijk.

Wendy vertelde dat er zo enthousiast door iedereen gereageerd was, dat er zelfs nóg 4 keer gesnoezeld kan worden. Nou ja, veels te gek!!

Wendy, heel erg bedankt voor dit geweldig leuke initiatief en al het regelwerk er omheen. Iedereen die meegedaan heeft: heel erg bedankt voor een heerlijk uur in de snoezelbus, en voor de uurtjes die nog komen gaan! Hartverwarmend hoe iedereen hier op gereageerd heeft, jullie zijn geweldig en we waarderen het heel erg! Dikke knuffel van Romy.Dennis, Wendy en de kinderen bleven nog even en omdat het zulk lekker weer was hebben we een badje en de zand/water-tafel op het gras gezet. Dolle pret natuurlijk, en helemaal toen de 'oudere jongeren' ook lekker met water gingen spelen :-)
Het was een heerlijke dag!