zondag 18 juli 2010

Chillen op Kijkduin

Het was een rustig weekend zowaar. Zaterdag hebben we niet veel bijzonders gedaan. Wel veel geoefend en gefietst, maar alles lekker in en om het huis, ook wel eens fijn!

Zondag zijn we richting Kijkduin gereden. Het scheelde niet veel of we konden na een half uur rondrijden weer naar huis, maar toen zagen we net mensen een kinderwagen inladen, dus die gingen weg! Eindelijk, en toch nog een plekje. Bij Breughel's neergestreken op een heerlijk lounge terras, waar Romy alle ruimte had om te bewegen op de grote banken. Dat is veel fijner zitten dan aan een klein tafeltje waarbij Romy alleen maar in haar wagen kan blijven zitten.. We hebben poffertjes gegeten en fristi gedronken, en genoten van het zonnetje. Het was prima uit te houden zo!

Toen was het tijd om weer op te stappen, overgrootje (de oma van Paul) vierde haar verjaardag bij opa en oma in de tuin. Het was gezellig en en Tim en Romy konden zelfs nog even met water spelen in het badje. Tim in het badje, en Romy op de rand met haar voetjes erin en spetteren maar! Toen weer snel naar huis, nog even in bad en vroeg naar bed, want morgen gaat Romy weer naar Rijndam, daar moet ze wel een beetje uitgerust voor zijn natuurlijk!